Skoči na glavno vsebino

Pozdravljeni,

 Goriško poletje se ponovno vrača in prinaša nepozabno poletno dogajanje z več kot 100 dogodki, ki bodo popestrili poletne dni od 13. junija vse do zadnjega avgustovskega dne.

 Letošnji program je pripravil Javni zavod za turizem Nova Gorica in Vipavska dolina ob podpori Mestne občine Nova Gorica in v sodelovanju s številnimi lokalnimi akterji. Ponuja pester nabor prireditev na različnih lokacijah v mestu, na podeželju in čez mejo.

 Goriško poletje začenjajo jutri Glasbeni večeri Tabor, uradno pa ga bomo otvorili v petek, 14. junija, ko bo Novo Gorico obiskala kolesarska karavana dirke Po Sloveniji. V večernih urah bo praznovanje 60-letnice delovanja Krajevne skupnosti Nova Gorica popestril nastop Tatjane Mihelj in ABBAmia.

Program poletnih prireditev, ki se bodo odvijali do 9. julija, si lahko ogledate v priloženi priponki, drugi del zgibanke boste prejeli v začetku julija. Na voljo je tudi na spletni strani Javnega zavoda za turizem Nova Gorica in Vipavska dolina (https://turizem-novagorica-vipavskadolina.si) in na spletni strani Mestne občine Nova Gorica (www.nova-gorica.si) v zavihku Goriško poletje.

Vabimo vas, da se pridružite dogodkom Goriškega poletja 2024 in skupaj z nami ustvarite nepozabne poletne spomine.

Program Goriško poletje 2024_1.del

Related Images:

(Skupno 87 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost