Skoči na glavno vsebino

NAGOVOR RAVNATELJICE

Drage učenke in učenci, spoštovani starši in sodelavci!

Počitnice so spet prehitro minile. Upam, da ste si nabrali novih moči in energijo, da se lahko ponovno podamo na enoletno odkrivanje novih znanj, razvijanje sposobnosti, gradnje medsebojnih odnosov …
Na šoli bomo sledili naši viziji in skušali vzgojiti in izobraziti naše učence v luči medsebojnega spoštovanja, strpnosti ter zaupanja ob upoštevanju pravil, da se bodo razvili v zdrave, poštene, ustvarjalne in odgovorne osebnosti, sposobne tudi kritičnega mišljenja. Na šoli si želimo, da bi starši šoli in pedagoškim delavcem zaupali, da bi z roko v roki za otroke oz. učence skupaj delali najboljše, jih vzgajali v duhu delavnosti, vztrajnosti in ustvarjalnosti – vse do uresničitve skupaj zastavljenih ciljev.
Sodelavci, upam, da boste tudi letos poleg posredovanja novega znanja pri učencih spodbujali ustvarjalnost, kreativnost, radovednost in jim pomagali odkrivati različne talente.
Učenci, k uspehu ne pripomorejo le dobro vodene učne ure in razumljiva razlaga, vzpodbujanja kreativnosti in ustvarjalnosti …  Zelo pomemben je trud, ki ga boste učenci sami vložili v delo za šolo, za znanje – doma. In ne pozabite, da se učite zase!

Zarja Hönn Marc,
ravnateljica

Related Images:

(Skupno 1.030 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost