Skoči na glavno vsebino

Ponedeljek, 4. 3.

Prvi dan v šoli v naravi je bil razburljiv.

Začetniki so bili  prvič na smučkah. Bila je velika preizkušnja, ampak tudi zelo lepa za vse.
Zelo smo se zabavali, a je bilo zelo malo snega. Malo smo bili razočarani, ampak verjamemo,da bomo v tem našli nekaj dobrega.
Na nočnem srehodu smo spoznali veliko o Kranjski Gori, najbolj zanimivo nam je bilo, da ta kraj predstavlja Kekca in njegove prijatelje.
 
Aneja,Ajda,Klea,Kaja,Mei in Sofija
 
Torek, 5. 3.

Danes smo zgodaj zjutraj vstali, se odpravili na zajtrk in po zajtrku smo se odpravili na smučišče. Smučarji začetniki so se naučili prvih zavojev. Ostali smučarji pa so že odšli na sedežnico in se spuščali po strmini navzdol.
Po kosilu smo šli na ogled muzeja, tam smo spoznali veliko zgodovinskih podatkov o življenju nekoč v Zgornjesavski dolini. Po ogledu muzeja in po učni uri, nas je pričakala večerja. Zabavni kviz je popestril večer pred spanjem.

Eva Dolores, Nela, Teja, Naja, Armina in Tinia

Sreda, 6. 3.

Zbudili smo se v deževno jutro. Snega skoraj ni več, zato smo dopoldne odšli na pohod na Srednji vrh. Na vrhu smo se posladkali s krofi. Sledilo je kosilo. Po kosilu se je ena skupina odpravila na bazen, druga skupina pa obiskala jezero Jasna. Na bazenu smo se igrali različne igre, res nam je bilo všeč. Po večerji smo si ogledali risani film The lorax.

Ana, Zoja, Ajda, Lucija in Ema

Četrti dan – četrtek, 7. 3.

Današnjega dne smo se zelo veselili, saj smo odšli na smučanje v Trbiž. Vreme je bilo odlično. Smučarji začetniki so prvič odšli na sedežnico, ostali smučarji pa so smučali prav na vrhu. Danes smo se veliko novega naučili in se zares nasmučali. Po končanem smučanju smo odšli v dom na pozno kosilo. Sledil je pohod in aktivnosti na bazenu. Po večerji smo imeli zaključni večer, kjer so se vse sobe prestavile s svojo točko. Večer smo zaključili s plesom.

Fantje iz sobe 38

 

Petek, 8. 3.

 

 

 

 

 

Related Images:

(Skupno 908 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost