Skoči na glavno vsebino

Drage učenke in učenci, spoštovani starši in sodelavci!

Pred nami je novo šolsko leto, za katero upamo, da bo kot vsako doslej za vsakega posebej izziv, prežet z znanjem, trudom in izkušnjami. Zaposleni upamo, da ste si med počitnicami odpočili in da ste si nabrali dovolj energije, da se ponovno podamo na skupno odkrivanje novih znanj, razvijanja sposobnosti, gradnje medsebojnih odnosov …
Pri doseganju naših skupnih ciljev vam bomo pomagali zaposleni in starši. Trudili se bomo, da se boste oz. bomo prijetno počutili in da bomo s sodelovanjem premagali vse ovire.
Prihajajoče spremembe in novi načini oblikovanja človekovih vrednot so tisti, ki bodo oblikovali podobo mladega človeka. Na šoli se zavedamo, da je izgrajevanje notranje bogatega človeka dolgotrajen proces, se bomo pa pri svojem delu trudili po svojih najboljših močeh. Upam, da nam boste pri vsem tem v pomoč tudi starši. Otroci in učenci pa se morate zavedati, da se na šoli in v življenju učite zase. Od vas samih je odvisno, koliko ponujenega boste izkoristili. Znanje pa je orodje, ki odpira številna vrata.

Zarja Hönn Marc,
ravnateljica

Related Images:

(Skupno 59 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost