Skoči na glavno vsebino

Spoštovani,

spodaj pošiljam nekaj informacij glede naših programov s področja preventive:

V četrtek, 24.10. 2024, od 18h do 21h vabljeni na predstavitev društev in organizacij, ter pogovor s strokovnjaki, ki delujejo na področju preprečevanja zasvojenosti. Dogodek bo potekal sočasno z matinejo – zabavo brez drog in alkohola za zadnjo triado OŠ.

Namen akcije je osveščati lokalno skupnost in širšo javnost ter spodbujati posameznika k zdravemu življenjskemu slogu, ter širiti informacije o tem, kje lahko najdemo pomoč, v kolikor se znajdemo v stiski.

V priponki pošiljam tudi informacije in vabilo k vpisu POTI STARŠEVSTVA za starše otrok od 0. do 6. leta in starše otrok od 7. do 11. leta, za katere smo posneli podkaste z različnimi vsebinami (uporaba elektronskih tehnologij, pomembnost gibanja, pomen pripovedovanja in branja pravljic, rutina in usklajenost pričakovanj staršev s tempom razvoja otroka, postavljanje meja …). Na voljo bodo video vsebine, ki si jih bodo lahko starši ogledali kadarkoli. Starši bodo imeli tudi možnost zastaviti vprašanja strokovnjakom/gostom v podkastih.

V četrtek, 9. 1. 2025 pričnemo s programom POT STARŠEVSTVA namenjeno staršem najstnikov.

Več o programu in vpis  https://www.mc-novagorica.si/zdravje-in-preprecevanje-zasvojenosti/pot-starsevstva/

Skupaj z društvom Projekt Človek ustanavljamo tudi  podporno skupino za starše najstnikov. Prijave na maja.birsa@mc-novagorica.si

Veseli bomo, če vabilo posredujete staršem, ter ga objavite na vaši spletni strani in družabnih omrežjih.

Mladinski center Nova Gorica
Bazoviška ulica 4
5000 Nova Gorica
SI-Slovenija
t: +386 (0)5 333 40 20
www.mc-novagorica.si

Related Images:

(Skupno 29 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost