Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši,

se kdaj vprašate, zakaj je logično mišljenje pomemben del našega vsakdana? Kako lahko logično razmišljanje spodbujate na zabaven način? Zagotovo se zavedate tudi, da je branje izrednega pomena za otrokov razvoj. Založba Mladinska knjig vas v prihodnjem tednu vabi na dve enourni brezplačni spletni predavanji.

V torek, 17. 9. ob 18.00 uri lahko prisluhnete predavanju mag. Barbare Hanuš  ˝Zakaj morajo otroci brati kakovostne revije?˝ Razmišljala bo o ugotovitvah strokovnjakov s področja bralne pismenosti in o pomenu branja leposlovnih in poljudnih revij za otrokov razvoj. Katere revije za otroke so kakovostne? Na kaj smo starši pri izbiri pozorni? Zakaj beremo že zelo majhnemu otroku?
Na predavanje se lahko prijavite na povezavi: https://bit.ly/4e8p814

V četrtek, 19. 9. on 18.00 uri bomo z gospo Doris Keršič, članico komisije za logiko pri Zvezi za tehnično kulturo Slovenije, raziskovali, zakaj je logično mišljenje pomemben del našega vsakdana in kako ga lahko že od zgodnjega otroštva spodbujamo na zabaven in motivirajoč način. Spoznali bomo praktične metode in aktivnosti, ki otrokom pomagajo krepiti to pomembno veščino, ter vlogo revije Cici zabavnik kot odličnega vira za spodbujanje otroške radovednosti in ustvarjalnosti. Predavateljica se bo dotaknila tudi namena tekmovanja iz znanja logike, ki je eno najmnožičnejših tekmovanj pri nas in bo letos potekalo že 39. leto zapovrstjo.
Na predavanje se lahko prijavite na povezavi: https://bit.ly/4e6Ro4a

Veselim se srečanja z vami!

                                                 Alenka Vižin, poverjenica za mladinski tisk

Spoštovani starši,

Related Images:

(Skupno 92 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost