Skoči na glavno vsebino

Vabimo vas na tematski roditeljski sestanek z naslovom Izzivalec ulice, ki se bo za tri šole (OŠ Šempas, OŠ Dornberk in OŠ Branik) odvijal v telovadnici OŠ Dornberk dne 10. 10. 2019 ob 19.00. V dopoldanskem času bodo imeli učenci 7., 8. in 9. razredov delavnice na isto temo, zvečer pa bo predavanje prilagojeno za starše. Vabljeni vsi starši!
Mladinski center Nova Gorica vas v okviru preventivnega programa sofinanciranega s strani Mestne občine Nova Gorica, vabi na brezplačen ogled dokumentarnega programa Izzivalec ulice 2, katerega je izvajalec, s sodelovanjem različnih slovenskih strokovnjakov, korenito nadgradil.
V ospredje tokrat stopajo novodobne oblike zasvojenosti, ki zahrbtno prežijo na otroke, mladostnike in odrasle (preko medijev, filmov, resničnostnih šovov, računalniških iger ali socialnih omrežij…) z namenom oblikovati ranljivega in zato lažje zasvojljivega posameznika. Takšne pasti je vsekakor dobro poznati, a bistveno jih je pravočasno prepoznati, k čemur napeljuje tudi Izzivalec ulice 2.
Vljudno vabljeni

Related Images:

(Skupno 370 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost