Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši, drage učenke in učenci OŠ Šempas!
Počitnice se počasi zaključujejo in začetek novega šolskega leta se hirto bliža. Novo šolsko leto bomo pričeli v ponedeljek, 3. septembra 2018.
Ob 8.00 bo srečanje učencev 2.-9. razreda in zaposlenih v atriju šole, v primeru slabega vremena pa v večnamenskem prostoru. Po nagovoru se bodo učenci z razredniki odpravili v učilnice, kjer bodo imeli dve razredni oz. kulturni uri.
Po malici (v razredih) bodo imeli učenci 2.-4. razeda 2 uri, učenci 6.-9. pa 3 ure pouka. S seboj prinesite zvezek, pisalo in copate, učenci 4.-9. razreda pa tudi potrebščine za ure po malici.
Organizirano bo kosilo in podaljšano bivanje ter varstvo vozačev.
Šolski avtobus bo začel voziti po običajnem razporedu (1. smer: Ozeljan-Šmihel ob 13.00), vsi naslednji prevozi pa bodo sledili brez vmesnega čakanja.

Ob 10.00 zbor prvošolcev in staršev v učilnicah 1. razreda. Starši, učenci in učiteljice 1. r. bodo šli skupaj v večnamenski prostor – kjer jih bo pozdravil tudi predstavnik občine. Po krajšem kulturnem programu jih bodo devetošolci pospremili v učilnico glasbe, razredničarki pa starše v matični učilnici na roditeljski sestanek.

NOVO OBVESTILO: Zaradi kadrovskih sprememb bo obavljen urnik veljaven samo prvi teden!
Veselimo se ponovnega srečanja!

Related Images:

(Skupno 75 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost