Skoči na glavno vsebino

Učiteljice in šestošolci so srečno pispeli v Cerkno in so že na smučišču ter vse lepo pozdravljajo.

Ponedeljek, 12. 2.2018

Dan je bil zimsko obarvan in zelo naporen. Snežilo je od jutra do večera. Nekaj prometnih zamaškov in mehek sneg na smučišču nas ni oviral, da bi obupali. Razdelil smo se po skupinah in začeli z učenjem smučanja. Smučanje po novo zapadlem snegu nam je bilo v izziv in hkrati v užitek. Ko smo se vrnili v hotel, smo se namestili po sobah in kmalu smo že morali na večerjo. Mišice smo sproščali v bazenu, še prej smo jih krepili v fitnesu. Kljub vsemu zvečer doooolgo časa nismo zaspali.

Torek, 13. 2. 2018

Zbudili smo se v prekrasno jutro. Še lepša zimska idila nas je čakala na smučišču. Z različnimi vajami smo izboljšali tehniko smučanja, presenetili so nas začetniki, ki so zelo napredovali. Po smučanju smo se takoj oblekli v pustne kostume in v centru mesta lovili znamenite Laufarje. Žal nobenega ulovili. 🙂 Čakalo nas je še večerno sproščanje v bazenu in preverjanje plavanja. Pred spanjem smo skupaj z učitelji imeli videoanalizo, kjer nas je učitelj Klemen opozoril na napake in pohvalil tisto, kar delamo dobro. Učitelji upajo, da bomo danes prej zaspali.:-)

Sreda, 14. 2. 2018

Današnji dan je bil za vse zelo uspešen. Sonček in dobro pripravljene proge so nam omogočili odlično smuko. Zadnje tri začetnice smo uspešno premagale progo in se prvič povzpele na vrh z dvo sedežnico. Tudi ostali smo napredovali in zadovoljni odšli s smučišča. Ponovno so nas posneli in zvečer pokomentirali naše znanje smučanja. Žal danes nismo mogli v bazen, smo pa imeli zanimiv kviz s sladkimi nagradami, ki smo si jih podelili. Že komaj čakamo jutrišnjo tekmo (veleslalom) 🙂

Četrtek, 15. 2. 2018

Današnji dan je bil tekmovalno obarvan. Že takoj zjutraj smo se spustili po veleslalomski progi, ki so nam jo postavili na smučišču. Tekma je bila zanimiva in zelo napeta. Tekmovali smo v treh skupinah, začetniki in dve skupini tistih, ki so nekaj znanja že imeli. Progo smo uspešno prevozili, po časih smo si bili zelo blizu, kljub vsemu smo dobili zmagovalce.
Zvečer smo imeli razglasitev rezultatov in podelitev, po sobah smo pripravili zanimive točke, nato pa smo še zadnjič skočili v bazen.
Kmalu se vidimo.

Related Images:

(Skupno 68 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost