Skoči na glavno vsebino

Spoštovani,

Z velikim veseljem vas obveščamo, da ob novembru, mesecu preprečevanja zasvojenosti, natanko v torek, 19.11.2019 pričenjamo z izvajanjem novega brezplačnega preventivnega program za starše »Pot starševstva«. Program se deli v tri sklope glede na starost otroka. Vsak sklop povprečno 3 mesece, ker predvideva eno srečanje v trajanju 1,5 h na 14 dni. Vse dodatne informacije v zvezi s programom najdete na www.mc-novagorica.si!

Sklopi in termini izvajanja (več informacij na www.mc-novagorica.si):

1. POT STARŠEVSTVA za starše najstnikov OTROK STARIH OD 12/13 LET dalje – PRIČETEK 19.11.2019, 17.30-19.00, Mladinski center Nova Gorica

2. POT STRAŠEVSTVA za starše otrok starih od 6 do 11/12 let – v letu 2020 (obvestimo naknadno)

3. POT STARŠEVSTVA za starše otrok starih od 0 do 5 let – v letu 2020 (obvestimo naknadno)

Vljudno vas prosimo za pomoč pri obveščanju staršev o pričetku sklopa Pot starševstva za starše najstnikov, zato vam v prilogi posredujemo jpg in pdf format plakata/vabila k vpisu, ki ga prosimo posredujte preko e-asistenta staršem (OŠ staršem učencev, ki obiskujejo III. triado in SŠ staršem vseh dijakov) ter objavite na vaši spletni in FB strani. V kolikor imate možnost tudi osebno usmeriti starše, vam bomo zelo hvaležni za sodelovanje.

Vaša pomoč pri informiranju staršev je izredno dragocena, za kar se vam vnaprej iskreno zahvaljujemo! Toplo vas prosimo, da obvestilo posredujete čimprej, ker s programom pričnemo že v torek, 19.11.2019.

Za kakršnakoli vprašanja smo vam na razpolago na spodnjih kontaktih.

Z lepimi pozdravi,

Jelena Vukmir

Related Images:

(Skupno 134 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost